00 körlevél_2022. február 14.

0 magyarab level_2_2022 02 14

Kedves Enver sejk!

 

Úgy döntöttem, hogy az első levelemet, amit hét éve* írtam neked, most elküldöm néhány magyarisztáninak, akikről feltételezhető, hogy még tudnak olvasni.

Az persze más kérdés, hogy a derék honpolgárok – férfiak, nők & LMBTQ. mert illik politikailag korrektnek lenni – akarnak-e a folyamatosan változó helyesírásukkal bajlódni vagy sem, és hogy mennyire ugrották már át a funkcionális analfabetizmus és a tájékozatlanságba csomagolt önelégültségük árkát, amit nem csak az idegenek és idegenszívűek ástak meg nekik. Maguk és a vezetőik is nap, mint nap tesznek érte.

A dupla 00 a kezdet és a vég Magyarisztánban. A hegyvidéki mellékhelyiségre álmodott történelmi felirat magyarisztáni szocialista realista anziksz is büszkén hirdeti, ami nem csak többnyelvű, de hibás is.

De jó lesz az úgy is, mondaná a képzeletbeli elvtárs vagy honfitárs, mert a szellemi igénytelenség nem lett kisebb. Figyelmedbe ajánlom: 2021_69 www.editioplurilingua.com

Másolatot is küldök a levelemről a helyi basa kiszolgáló személyzetének sok humorral és szeretettel a napfényes februárból. Legalább nem kell bajlódniuk a megfigyelők megfigyelőinek megfigyelésével.

 

Musztafa

 

**Irodalmi Jelen, 2015. | https://www.irodalmijelen.hu/2015-aug-14-0939/serdian-miklos-gyorgy-magyarab-levelek | 2022. február 13.