új magyarab levelek 4_5_6_7                                                                                                             2022-02-21

 

Kedves Enver sejk!

 

A magyarisztániaknak van egy földöntúli tulajdonsága. A szellemvilághoz köthető, hogy úgy eltűnnek, mint a kámfor, ha nem kell nekik semmi. Az államuk is ilyen. Ha kedvét leli benne, akkor a hivatalnok köddé válik, elbújik az asztal alá, fedezékbe vonul a képernyője mögé és az ajtórésből leskelődik ki.

A helyiek itt azt mondják az ilyen viselkedésre, hogy elbújik, mint sz*r a fűben. Erre írt a párttagsági könyvvel is rendelkező, olcsó önkormányzati lakásban élő, de zsíros fizetésért tevékenykedő bértollnok, hogy a Scheisse…, (sárfesz esz-el írja), mert finom ember, aki még németül is tud, meg állítólag egy németből levezethető keveréknyelven, de ez már költészet.

Akikről most írok neked azok mind egy szálig hús-vér emberek, de már beköltözött a lelkükbe a robot.

4

A választások magyar hangja körtelefonon keres. A gépember vár a másik oldalon, hogy vedd fel a telefont, esetleg szólj is bele, és akkor megnyomja a gombot. Dől a nesze semmi, fogd meg jól. A hiszékenység a másik „nagyúr”, a pénz és a tudatlanság után. Mert a baksis-mentalitás a magyarisztániak körében legalább akkora, amekkora nálunk Ázsiában. Sokan azt állítják, hogy mindenhol egyforma, de hisz a magyarisztániak is elszármazott vértestvéreink, elkóborolt lelkek, tőlünk Ázsiából. Ne tévesszen meg, hogy fehér européernek tartják magukat.

5

A későbbiekben majd írok neked arról is, hogy a magyarisztániak mennyire szeretik szétverni a címereiket – csak a 20. sz.-ban nyolcszor váltottak –, és milyen rendkívüli képességeiok rejlenek a az ún. átkeresztelésekben. Náluk könnyen lesz Zsigmondból Milton. A többi idegen mintára készült nyelvi leleményükkel is Dunát lehet rekeszteni.

6

Magyarisztánban az állam szereti a népet. Mindenféle népség, kormány jön, vagy persze megy, mert megszedte magát, de a lényeg marad. Lenyúzni az utolsó bőrt, de annyira azért nem, hogy a kisemmizettek megdühödjek. Itt még az is lehetséges, hogy az elvtársak és utódaik kb. 10 000 forintot, ma 30 eurónak megfelelő összeget osszanak le havonta.

7

Itt az is lehetséges, hogy sofőrt küldenek két könyvért, amit bizományba vesz át a vállalat, amire semmi szükség nincs. Dühöng a munkahelyteremtés, a hely szelleme, ami a kedvezményezetteknek angyal képében jelenik meg, a többség számára maga az ördög

8

A Sinopharm egy succes story. Eurázsiai sikertörténet Made in Magyarisztán. Igaz, ami igaz a szervek nem írják meg, hogy mitől döglik a betűjel az oltási adagon – a vakcina dózisán, modernül –, de legalább ezt a mételyt nem lihegik túl, mint a másik kontinensen. Kicsire nem adunk, rágódjanak, azt a liba máját.

Itt folytatom.

Üdvözlettel:

Musztafa

4 szabad valasztasi körtelefon

5 milton & co

5 milton & co_makovecz

6 mak_nyufig_level_2022 01 18

6 mak_nyufig_level_2022 02 14_VEGE

6 mak_nyufig_level_2022 02 14_VEGE

6 mak_nyufig_valasz1 6 mak_nyufig_valasz1A 6 mak_valasz_2022 01 28

7 konyvtarellato_2022 02 14

7 konyvtarellato_level_2022 02 15_VEGE

7 konyvtarellato_level_2022 02 15_VEGE

8 sinopharm siker succes