Kedves Enver sejk!

Ezt levelet villanyórás honfitársaimnak írtam, akik ha már nem tudnak magyarul – akárcsak a külügyes honfitársaim – talán angolul annál jobban gyűrik a mesterkélt finomkodást. Üdvözöllek a szürke k-eu-i életérzésből.Musztafa

z eon vazlat es folytatas                                                                                                             2022-02-03 / 2022-03-08

Tisztelt Villanyórás Honfitársaim!*

 

A COMPLIENCE*** szösszenetük talán Cso-CSa vagy BAZ nemzeti érzelmű részének a szíve csücske lesz, bár feltételezhetően a többi honfitársat** sem szeretnék kizárni a kétes élvezetből.

Ha úgy gondolják, hogy ebben a formában terjesztik a többnyelvűséget („multilingualizmust”) vagy legalább az angolszász kulturális hányadost (ők a gyarmati múlttal terhelt önbecsülés miatt is magasan lenézik a nyelvi másságot, azaz még többen hánynak fittyet, hogy bármilyen nyelven megtanuljanak), akkor csak gratulálni tudok az önök – vélhetően fizetett – ötletgazdájánaknak.

Amennyiben a nevét megkapom, tiszteletpéldányokat is küldök neki.

Várom a válaszát és / vagy a túlzottan modoros („hiperkorrekt”, a szociolingvisztikai meghatározás egyben minősítés) COMPLIENCE magyar megfelelőjét a fogyasztók érdekében.

Tisztelettel:

Serdián Miklós György (20534442)

*A naprakész, politikailag korrekt megszólítás a Miniszterelnöki Kabinetiroda fogalmazványa alapján történik.

**Magyarok idegennyelv-tudásáról számadatok vannak ugyan, hogy közel 60% egy szót se tud semmilyen nyelven. Más kérdés a tudásszint, a társadalom szétválása és az is, hogy a diákok nyelvismerete is romlott az újabb (2020) felmérések szerint.

***A globális E.ON Csoport részeként az E.ON Hungária vállalatcsoport tagjai számára a compliance különösen fontos.

****Három a magyar igazság és egy a ráadás, de ebben az estben nem egy, hanem két magyar szó is van, vö. „edukáció” & „szponzoráció”. (https://www.eon.hu/hu/rolunk/tarsadalmi-szerepvallalas/tarsadalom.html) / Ezeket visszajelzés esetén megosztom önökkel. Örömmel benyújtok kulturális pályázatot az E.ON Magyarországnál, de ehhez tudni szeretném, ki bírálja el ezeket.

 

———————————- idáig 2022-02-02 ———————-  Kiegészítés ———————————–

 

Wow & jujj. https://qubit.hu/2018/09/27/friss-adatok-a-magyarok-576-szazaleka-egyetlen-idegen-nyelven-sem-beszel

E.ON Hungária Zrt. Cím: 1134 Budapest, Váci út 17.

eon-sajtoszoba@eon-hungaria.com araminfo@eon.hu aramhalozat@eon.hu

Amennyiben további kérdése van weboldalunkkal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

A KOMPLJÁJENSZ ÖTLETTEL A Magyarország előre megy, nem hátra vagy a „Hunok vagyunk, nem suttyók” c. szösszenetet melyikét igyekeztek megcélozni? Ki a felelős ezért a politikailag korrekt nyelvújító tevékenységért?

 

Kézbesítési visszaigazolás

Beérkező levelek

araminfo@eon.hu
márc. 1., K 20:56 (16 órával ezelőtt)

 

——- folyt. ————————————————————————————-   2022-03-01 ——————————————–

 

Telefonon

Mobiltelefonról
06 20/30/70/ 459 96 00
H-K-Cs-P: 8.00-18.00,
Sz: 8.00-20.00

EON: 603394757
EONEAS (E.ON Áramszolgáltató Kft.): 468470141

 

Tájékoztatás a 12. hónapban elmaradt diktálásról

Beérkező levelek

 

EON Leolvasás
8:30 (3 órával ezelőtt)
címzett: én

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az éves leolvasás időszakában nem érkezett Öntől fényképes mérőállás bejelentés. .Az Ön felhasználási helyén az ELMŰ Hálózati Kft., az E.ON Csoport tagja foglalkozik az áramhálózat fenntartásával és üzemeltetésével, így mi vagyunk felelősek az éves leolvasásért is. Miért fontos, hogy elvégezze a diktálást? Az E.ON Hálózat mobilalkalmazásban /online ügyfélszolgálatunkon tett jogi nyilatkozata alapján Ön kötelezettséget vállalt arra, hogy az éves elszámolás érdekében fényképes mérőállás bejelentéssel adja meg fogyasztásmérője óraállását.

Az érintett felhasználási hely(ek)en:

Budapest XI. Karinthy Frigyes út 15 4. em 33B (FH:20534442)

A következő diktálási időszakában újabb lehetőséget biztosítunk a leolvasási adatok beküldésére.

2022.03.01 – 2022.03.07

 

 

Kérjük, hogy az applikációban vagy az online ügyfélszolgálatunkon a fényképezéskor ellenőrizze az Ön által megküldött adatokat:

        fontos, hogy a fénykép jól láthatóan, valósan tartalmazza a szükséges információkat: gyártási szám, mérőállás, vonalkód.

        A diktálási időszakról az E.ON Hálózat applikáció vagy az online ügyfélszolgálatunk “Mérőállás bejelentése” menüpontjában tájékozódhat a megfelelő felhasználási hely kiválasztását követően.

 

 

Együttműködését köszönjük!

 

Üdvözlettel: ELMŰ Hálózati Kft., az E.ON Csoport tagja

Az Ön e-mail címét a 2011. évi CXII. és a 2008. évi XLVIII. törvénynek és az Európa Parlament és Tanács (EU) 2016/679 rendeletének megfelelően (“GDPR”) az ELMŰ Hálózati Kft. (E.ON Csoport tagja) ügyfélkapcsolati adatkezelés céljából kezeli azért, hogy a szerződés teljesítése érdekében információkat juttasson el Önhöz.

A kapcsolattartási mód megváltoztatására Online ügyfélszolgálatunkon és egyéb elérhetőségeinken nyílik lehetőség. Az E.ON Hungária Csoport Adatvédelmi rendelkezéseiről bővebben a www.eon.hu/adatvedelem oldalon tájékozódhat.

 

[Üzenet megvágva]  Egész levél megtekintése

budhu epl
12:27 (0 perccel ezelőtt)
címzett: EON

üdv

 

nem tudok belépni a felületre

 

hiába vállaltam kötelezettséget HA EGYSZER NEM TUDOK BELÉPNI A FIÓKOMBA

 

AMÚGY VISSZAVONOM EZT A NYILATKOZATOT 🙂

 

IDŐPONTOT NEM TUDOK FOGLALNI

 

MINDEN TELE

 

Magyarország előre megy, nem hátra.

 

 

————————————————————- 2022-03-05 —————————————–

 

EON                                                                                                                                    2022-02-03

1134 Budapest

Váci út 17.

Lehoczki Balázs

araminfo@eon.hu

aramhalozat@eon.hu

 

eon-sajtoszoba@eon-hungaria.com

szponzor@eon.hu

 

Villanyóra állása és utolsó számla mellékelve.

Nem működik a

2600241198 EZ A SZÁM MIÉRT NINCS A „RENDSZER” ÍNYÉRE?

Üdvözlet és köszönet: